Junts Per Mataró inaugura seu a la ciutat amb la presència del conseller Jordi Turull

La formació assegura que aquest local és una aposta per donar un tomb a Mataró i anar forts a les eleccions municipals del 2023.

La formació assegura que aquest local és una aposta per donar un tomb a Mataró i anar forts a les eleccions municipals del 2023.

Mataró, 15 de setembre del 2021.- Aquest dimarts a la tarda s’ha inaugurat la seu de Junts per Mataró al carrer Unió 13. Un local a peu de carrer que ha de servir com a punt de trobada d’organització del partit, però també com “un lloc on vinguin els mataronins a presentar propostes i queixes per millorar la nostra ciutat”, expliquen des del partit. A l’acte d’inauguració ha assistit el conseller Jordi Turull, que ha remarcat la importància d’aquest pas de Junts a la capital del Maresme. “Aquest nou local és un espai on s’hi trobarà gent per fer una cosa tan senzilla com profunda: que la gent de Mataró pugui ser feliç”.

Tot seguit de la inauguració del local, s’han realitzat uns parlaments a la Plaça de Cuba, a pocs metres del local, on han assistir un bon nombre de ciutadans, tot respectant les mesures de seguretat i prevenció. Durant l’acte han intervingut Alfons Canela, regidor i portaveu de Junts per Mataró, Xavier Font, regidor i president de Junts per Mataró i el conseller Jordi Turull.

Canela, ha fet èmfasi en l’estat en el qual es troba ara mateix la ciutat. “No podem permetre que Mataró segueixi així. El PSC, amb David Bote com a alcalde, s’ha acomodat i actualment tenim una ciutat amb eixos comercials en males condicions, una població insegura i bruta”. El regidor apunta cap a una millora integral de tot Mataró “el PSC ha abandonat els barris i això no és admissible. Des de Junts per Mataró tenim propostes reals per a tota la ciutat, i la nova seu serà un punt amb vocació de servei obert a tots els mataronins”.

Junts per Mataró comença una nova etapa on pretén créixer, tenir més presència i contacte amb els ciutadans i fer-se forts de cara a les eleccions municipals del 2023. “Tenim un equip de gent molt maca, molt jove, amb ganes de canviar Mataró i convertir-la en la ciutat que tots ens mereixem”.

Turull va aprofitar l’acte públic per donar les gràcies per tot el suport que han rebut els presos polítics i exiliats durant tot aquest temps. “La presó és dura i complicada, però gràcies al vostre suport no hem estat sols ni un minut”. Així mateix, creu fermament en el projecte de Junts Per Mataró com a solució per millorar la capital del Maresme.