Xavier Font ens fa una visita guiada per les obres de Mataró

Xavier Font ens fa una visita guiada per les obres de Mataró

Acompanyem al nostre regidor Xavier Font @font_mach a fer una volta per les últimes obres que s’han fet a carrers emblemàtics del centre de Mataró, com són el Camí Ral, la plaça Santa Anna i el Carrer Sant Josep. Xavier, com a Enginyer Degà del ECCAT i també el President del ITEC; ens explica què s’ha de tenir en compte a l’hora de dissenyar un carrer.

També podreu veure quins són els resultats d’aquestes obres, que poc després d’haver-se fet, ja mostren avançats senyals de desgast; causant un augment en el cost del seu manteniment… és una oportunitat perduda per haver planificat i realitzat una Ciutat com ens mereixem. Per altra banda, posa èmfasi en la importància de l’Ordenança del Paisatge Urbà. Aquesta, s’hauria de fer per evitar resultats com els que s’han obtingut després de les obres. S’han fet uns carrers sense identitat, tots els carrers són diferents i poden ser els de qualsevol altra ciutat.

Junts per Mataró volem una Ordenança del Paisatge Urbà per fer carrers amb una identitat Mataronina.