A Can Fàbregas només hi tenim un solar, i això no pot continuar així!

El Corte Inglés vol imputar a la Ciutat de Mataró, per la pèrdua del valor del solar.

Hem de fer les coses al revés de com les hem fet fins ara per revitalitzar el centre Mataró!
..
El Corte Inglés vol imputar a la Ciutat de Mataró, per la pèrdua del valor del solar de Can Fàbregas; però és una inversió seva i ha d’assumir la seva part de responsabilitat. Així i tot, no és recomanable anar-ho a lluitar als tribunals. El plantejament ha de ser diferent, hem de trobar una nova manera de negociar amb l’operador comercial fent que sigui possible l’arribada d’un tercer operador que pugui fer viable una àrea d’aparcament i una zona que revitalitzi el centre.
..
A Can Fàbregas només hi tenim un solar, i això no pot continuar així!
..
Junts per Mataró 💚| Perquè Mataró s’ho mereix! 💪🏼🫶🏻