La llengua catalana es troba en una situació d’emergència lingüística!

Al Ple de Mataró d’aquest abril vam presentar diverses accions que considerem imprescindibles per garantir el compliment de la normativa vigent i agilitzar l’aprenentatge del català entre els nous residents.

Al Ple de Mataró d’aquest abril vam presentar diverses accions que considerem imprescindibles per garantir el compliment de la normativa vigent i agilitzar l’aprenentatge del català entre els nous residents.

Resulta difícil de creure que la majoria dels grups municipals hagin rebutjat la nostra Proposta de Resolució destinada a revertir la notable disminució de l’ús de la nostra llengua a Mataró. És imperatiu que les Administracions compleixin la normativa lingüística i adoptin les mesures necessàries per promoure l’ús del català. Estem preocupats per la llengua catalana i continuarem incidint per protegir-ne l’ús i fomentar-ne la difusió.

Junts per Mataró Perquè Mataró s’ho mereix!