Junts per Mataró tenim un Nou Executiu Local

Compartim amb vosaltres un text que ha escrit el President Local de Junts per Mataró on ens explica aquesta nova etapa del nostre partit.

Compartim amb vosaltres un text que ha escrit el President Local de Junts per Mataró on ens explica aquesta nova etapa del nostre partit.

Continuem endavant!

A final del mes de febrer els associats de Mataró varen ser cridats a escollir un nou executiu local. Un 80% de la militància va participar d’aquesta jornada electoral, un fet que d’entrada ja ens omple d’orgull i que demostra la bona salut de l’agrupació a la ciutat de Mataró. Com a president, i en nom de tot l’executiu dono les gràcies a totes aquelles persones que varen exercir el dret a vot, en especial aquelles que ens varen donar confiança votant la nostra candidatura.

És un honor presentar l’equip que, conjuntament amb mi, dirigirà la nau: Marc Correa a organització, Rafael Llibre a acció municipal, Mònica Masramon a militància, Àlex Cañellas i Marc Portet
a comunicació. I com a vocals: Montserrat Guardiola, Víctor López, Diana Aldea, Xavier Font i Alfons Canela.

Amb els resultats a la mà, el nou executiu ens posem a treballar per continuar fent gran el projecte a la nostra ciutat. Això ho farem sent presents en el dia a dia local, relacionant-nos amb tot el teixit ciutadà, organitzant parades, tenint contacte amb la ciutadania així com amb tota mena d’entitats i participant de tots els esdeveniments que concorren a la ciutat. Tanmateix, continuarem treballant braç a braç amb la totalitat dels membres del grup municipal per tal de consolidar un projecte que a poc a poc va esdevenint una força determinant al consistori mataroní. El nou executiu també treballarem per a integrar la seu social en la vida ciutadana, transformant el local en un punt de referència pel mateix militant, però també per a la ciutadania: organitzar xerrades, formacions i tota mena d’esdeveniments ens ajudaran a consolidar la seu social com a punt d’atenció ciutadana.

Però per continuar creixent, la nova direcció entenem que cal tenir molt presents als associats i associades de l’entitat. Cal tenir-los presents i comptar amb ells en el dia a dia de l’organització. Recuperar les assemblees i garantir la participació dels associats és un compromís ferm d’aquest executiu. El nou equip dedicarem tots els esforços possibles per tal que Junts per Mataró sigui un projecte útil per la ciutadania i que sigui una eina clau en el progrés de la ciutat. No obstant això, som un ens que va més enllà de la nostra ciutat i com no podria ser de cap altra manera, lluitarem en l’àmbit local per tal d’aconseguir els objectius nacionals de l’entitat i aconseguir que Catalunya esdevingui un estat independent.

Som-hi!

Miquel Sola Suris
President Local de Junts per Catalunya a Mataró