Tanca l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró

El Consorci Sanitari del Maresme ha comunicat el tancament de l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró perquè no es pot donar una llicència d’ús a l’equipament, donat que no passa l’informe de seguretat dels bombers.

El Consorci Sanitari del Maresme ha comunicat el tancament de l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró perquè no es pot donar una llicència d’ús a l’equipament, donat que no passa l’informe de seguretat dels bombers. Anys de manca d’inversió ens porten fins aquí. Avui veiem com un equipament del centre històric de Mataró ha de fer un trasllat perquè no hi ha hagut diàleg entre administracions.

Es fa difícil d’entendre com, l’any 2021, l’Ajuntament promocionava aquesta instal·lació com un centre crucial per a l’atenció de persones grans i amb discapacitat. I després, aquest mateix govern ha trigat molt a facilitar els terrenys que havien de fer possible el projecte del nou Hospital de Cures Intermèdies i que sembla que no serà una realitat fins al 2027 “amb sort”.

Què ha passat durant aquests 3 anys? Doncs un nou desgavell i improvització d’aquest govern. És alarmant la falta de comunicació i falta d’eficiència entre administracions que fa que ho paguem tota la ciutadania, especialmente els més vulnerables.