Acte de Junts per Mataró amb el conseller Jordi Turull

Data i ubicació: 14 de setembre a les 20.30h a la plaça Cuba de Mataró

El próxim 14 de setembre us esperem a l’acte organitzat per Junts per Mataró a la plaça Cuba de Mataró.

Junts per Mataró tenim nova seu, ubicada al carrer unió 13, a tocar de la plaça Cuba de Mataró. El nou local ens permet estar més a prop dels mataronins i de realitzar reunions en equip per seguir treballant en tots els projectes i propostes. Per a la seva inauguració oficial a les 20h, comptarem amb la presència del conseller Jordi Turull. Tot seguit, realitzarem un acte a les 20.30h a la plaça Cuba, amb la intervenció de:
Jordi Turull, conseller.
Alfons Canela, regidor i portaveu de Junts per Mataró.
Xavier Font, regidor i president de Junts per Mataró.

Us esperem a tots a l’acte!