ERC i Junts per Mataró, units per denunciar l’estat de deixadessa a Mataró

És impresentable que hi hagi una deixadesa i negligència absoluta per part d'aquest govern del PSC a l'hora de mantenir la via pública.

Aquest dilluns 20 de setembre, Avui Junts per Mataró i ERC hem denunciat plegats en una roda de premsa a la Plaça Santa Anna la desídia i deixadesa del govern municipal del PSC envers la via pública. No pot ser que tinguem els carrers bruts, les rieres plenes de rates, obres que no s’executen bé (com el nyap que s’ha fet a la plaça Santa Anna, on ni s’ha escollit el paviment adient -obres que han costat 272.000€ i el resultat és nefast-…) .És impresentable que hi hagi una deixadesa i negligència absoluta per part d’aquest govern del PSC a l’hora de mantenir la via pública.

La roda de premsa feta in situ sobre el paviment ‘renovat’ és un pas més per denunciar l’estat en el que el PSC té Mataró.  Alfons Canela ha explicat que “el manteniment de l’espai públic no té un color polític, si el govern no ho té com a prioritat sempre que faci falta ho denunciarem conjuntament, per així tenir més força”.
Des de Junts per Mataró seguirem denunciant aquesta situació i treballant per fer que la nostra ciutat sigui un bon indret on viure-hi i treballar-hi.

Pots saber més fent clic en el següent enllaç.