Fins quan hem d’aguantar això?

Aquest és l'estat actual de les llambordes al Camí Ral de Mataró

Junts per Mataró diem PROU a infraestructures mal planificades.

Les últimes obres que l’Ajuntament de Mataró va dur a terme a carrers emblemàtics del centre poc després d’haver-se fet ja mostren avançats senyals de desgast; causant un augment en el cost del seu manteniment. Es veuen afectats diversos carrers com són el Camí Ral, la plaça Santa Anna i el Carrer Sant Josep. Xavier Font Mach, regidor del grup municipal de Junts per Mataró; com a Enginyer Degà del ECCAT i també el President del ITEC; ens va explica que a l’hora de dissenyar un carrer hem de veure com funciona el carrer; com es mou la gent, com es mouen els cotxes i tenir en compte quina necessitat té.

El Camí Ral de la Mercè és una evidència de mala execució per part del Govern Municipal. A escassos dos anys de la seva inauguració, per culpa d’un paviment inadequat al pas de trànsit intens, les actuacions de manteniment s’acumulen. Cada dia hi ha més soroll, més despeses, menys seguretat i menys qualitat de vida per al ciutadà. És una oportunitat perduda per haver planificat i realitzat una ciutat com ens mereixem.

D’altra banda, posem èmfasi en la importància de l’Ordenança del Paisatge Urbà per evitar resultats com els que s’han obtingut després de les darreres obres. S’han fet uns carrers sense identitat, tots els carrers són diferents entre ells i poden ser els de qualsevol altra ciutat. És essencial que les futures actuacions urbanístiques abracin i preservin la identitat única de Mataró.

Junts per Mataró! Perquè Mataró s’ho mereix!