‘Barris amb futur’ impulsada per la Generalitat ha exclòs a la ciutat de Mataró i al Maresme.

L’escassa nova llei de barris, impulsada per la Generalitat sota el nom de ‘Barris amb futur’ ha exclòs a la ciutat de Mataró i a tota la Comarca del Maresme. Aquestes mesures nul·les perpetuen les problemàtiques de convivència, social i econòmiques presents a barris com Rocafonda i Cerdanyola.

L’escassa nova llei de barris, impulsada per la Generalitat sota el nom de ‘Barris amb futur’ ha exclòs a la ciutat de Mataró i a tota la Comarca del Maresme. Aquestes mesures nul·les perpetuen les problemàtiques de convivència, social i econòmiques presents a barris com Rocafonda i Cerdanyola.

“Aquestes zones necessiten recursos i intervencions importants, sobretot en l’àmbit d’arranjaments urbanístics que no es poden proveir des del mateix municipi.”

És una falta de visió GREU per part del Govern de la Generalitat!

Junts per Mataró. Perquè Mataró s’ho mereix!