Sessió plenària del 2 de maig

Junts per Mataró, posem de manifest la manca important d’agents de policia local a la nostra ciutat.

Des de Junts per Mataró, posem de manifest la manca important d’agents de policia local a la nostra ciutat, i que podria minimitzar-se alliberant el cos policial de tasques administratives i d’inspecció mitjançant la creació d’un cos d’agents cívics, centrant els esforços de la policia en la protecció ciutadana.

A la sessió plenària del 2 de maig, un representant de la Secció Sindical de la Policia Local, va exposar la greu situació en la qual es troba la policia local mataronina. En aquests moments, la ciutat té 151 policies, molt per sota de la ràtio recomanada d’1,7 policies/habitant. Això es tradueix en un risc directe per a la seguretat i afebleix la capacitat de resposta en algunes franges horàries.

Perquè Mataró s’ho mereix!