Conseller Jaume Giró visita Mataró

Us expliquem la visita a Mataróde Jaume Giró, Conseller d’Economia i Hisenda (2021-2022)

Durant la seva visita a Mataró, Jaume Giró, Conseller d’Economia i Hisenda (2021-2022), ha posat en valor el teixit comercial i productiu de la nostra ciutat, reclamant “un govern que posi l’economia al centre de tot, com a motor per fer avançar Catalunya”. A més ha fet una crida a la restitució del president Carles Puigdemont i, amb el seu lideratge, recuperar el bon govern, la dignitat de la Generalitat i poder administrar Catalunya amb tota l’ambició d’Estat. Durant la passejada pel llocs emblemàtics de la nostra ciutat, el Conseller Giró ha estat acompanyat per Alfons Canela, les candidates al Parlament Laura Martinez i Sònia Rojas, i diversos membres de les executives comarcal i local.

Text íntegre de Jaume Giró, Conseller d’Economia i Hisenda (2021-2022) integrant de la llista del president Carles Puigdemont Una veïna de Mataró, en acabar el sopar-col·loqui, em va dir que el què més agraïa era haver pogut preguntar. Aquell comentari, fet de forma molt amable, però amb un to de sorpresa, em va fer pensar. Era simptomàtic. És clar que els polítics hem d’escoltar a la gent, sentir els seus neguits i contestar les seves preguntes!! Com, si no, podrem decidir quina és la millor manera de servir als ciutadans en cada moment? L’exercici de la política és noble i honest si busca el bé comú i l’interès general. En el nostre cas, construir una Catalunya millor, al servei de totes les persones que hi viuen, i avançant cap a la plenitud nacional. Molt content i honorat de poder passejar per Mataró amb Alfons Canela, regidor de Junts, amb el seu entusiasta equip, i també amb l’alcaldessa de Vilassar de Mar, Laura Martínez. Em va quedar clar que veïns i veïnes, botiguers i comerciants, i els petits empresaris de la capital del Maresme, tenen problemes, els cal resoldre’ls i necessiten ser escoltats. Volen que els polítics generem les condicions perquè l’economia catalana sigui dinàmica i competitiva, que permeti que els nostres fills tinguin feina, que aquesta feina sigui de qualitat, i que el treball de tots els catalans generi prou riquesa per a preservar els mecanismes de redistribució d’un sòlid estat del benestar. Per aconseguir-ho, cal que Junts per Catalunya tingui la màxima força possible i sigui al govern del país.

El Maresme amb el President Puigdemont