Cal una compareixença pública dels responsables municipals per aclarir els fets!

Exigim a aquest govern municipal que, en la seva responsabilitat al capdavant d’aquesta corporació

Exigim a aquest govern municipal que, en la seva responsabilitat al capdavant d’aquesta corporació, en defensa del seu bon nom així com de la reputació de tots els treballadors públics prengui les mesures pertinents per reconduir una situació que comunicativament se’ls escapa de les mans.

Cal un exercici de lideratge i una compareixença pública dels responsables municipals per aclarir els fets i que transmeti un missatge de que s’estan fent les coses correctament, en col·laboració amb els òrgans judicials i que, cas de derivar-se’n responsabilitats, aquestes seran degudament assumides.

Un ple extraordinari sobre assumptes que incumbeixen, i estan en mans, d’òrgans jurisdiccionals no té cap possibilitat de solucionar res. Des de Junts per Mataró, no participarem en un circ polític que no servirà per res.